Bij IK Skin Perfection gelooft men in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! De missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is daarbij het uitgangspunt.

Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werkt men alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals.

Groene cosmeceuticals – Pure power voor je huid

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.
Door de hoge dosering werkstoffen zorgt IK voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!
  • 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen

  • Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label

  • Geschikt voor gevoelige huid met een parfumallergie

  • De producten zijn veilig te gebruiken tijdens chemokuren en intensieve medicatie

  • De pH-waarde in de producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid

  • IK heeft duurzame verpakkingen, karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en recyclebaar Resistence Covering Safety Glass

  • IK werkt samen met diverse sociale werkplaatsen in Nederland

© Copyright 2019 - Salon Lotte